tiistai 1. syyskuuta 2015

"Ja minä rakastan sinua nyt..."

"...ja se on enemmän kuin toivoa osasin. Ja minä rakastan sinua nyt. Ja aion tehdä sen vielä huomennakin".
(Terapia: rakkautta oppimaan)

Hassua miten on paljon vaikeampaa jättää kuopus hoitoon, kuin mitä oli isompien poikien kanssa. JooJoo oli yökylässä jo puolen vuoden ikäisenä ja JuuJuu jopa kaksi yötä ollessaan kahdeksan kuukauden. Ensi viikolla vuoden täyttävä JustJust sen sijaan yökyläili kunnolla ensimmäisen kerran vasta viime viikonloppuna. Pojat lähtivät viettämään venetsialaisia mummulle ja muffalle ja me jäimme rekkakuskin kanssa viettämään parisuhdeaikaa ja juhlistamaan kuudetta hääpäiväämme.

Oli aika rentouttavaa olla vain kotona ja nauttia tässä talossa hyvin harvinaisesta hiljaisuudesta. Oli ihanaa käydä saunassa ihan rauhassa, ilman huolta, että joku riehuu ja polttaa itsensä kiukaaseen tai liukastuu märällä lattialla. Grillailtiin, syötiin herkkuja ja nautittiin lämpimästä syysillasta uudella hienolla terassilla. Kynttilät vain eivät oikein pysyneet palamassa, kun vähän tuuli, mutta onneksi oli komea kuutamo.

3 kommenttia:

 1. Meillä keskimmäinen oli kesällä yhen yön kaverilla. Ja nyt vasta koko sakki kokonaisen yön ilman äitiä ja isiä. Aina on ollu jompi kumpi paikalla. Eli meillä oli ensimmäinen yö ilman lapsia yli viiteen vuoteen tässä pari viikkoa sitte :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisia hetkiä tarvitaan. Teillä on ihana mummu!
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan kullan arvoista, että mun vanhemmat on niin paljon meidän lasten kanssa.

   Poista