torstai 24. syyskuuta 2015

Kenkäepisodi jatkuu

Kun kiertelin lähikaupungin suunnilleen kaikkia kauppojat etsimässä niitä pieniä kenkiä, että JustJust saisi jotain jalkojensa suojaksi löysin tietysti taas kaikkea muuta, kuin sitä mitä olin lähdössä hakemaan. Nimittäin talveksi kengät. Lotta&Lassi g-tex kengät olivat kivassa tarjouksessa, joten ne talvea varten. Kotona sitten huomasin, että mullahan on täällä vain vähän isommat JuuJuun vanhat. Yleensä en kierrätä kenkiä, vaan yritän ostaa aina jokaiselle uudet, mutta tällä kertaa ajattelin tehdä poikkeuksen, sillä nämä kengät ehtivät olla JuuJuulla jalassa kutakuinkin sormilla laskettavan määrän kertoja.

Ja kun tosiaan kaupastahan löytyy aina ihan muuta, kuin mitä sieltä piti mennä hakemaan, löytyi sitten synttäritarvikehankintareissulta cittarista viimein ne välikausikengät! Ja vielä alerekistä. Pengottuani ensin turhaan kumisaapaskorin sattui silmiini kaksi yksinäistä paria Gulliverin kenkiä, joista toiset aivan oikeaa kokoa. Että enää on JustJust parka ilman niitä pahuksen kumppareita.
Onneksi sentää edes itselle on helpompi ostaa kenkiä! Löyti eräällä näistä epätoivoisista "JustJust tarvii kengät!!"-reissuista itselle kivat uudet tennarit. Viime kesänä Tallinan H&M:ltä hätäavuksi toisten kenkien hajotessa ostetut tennarit kun vetelevät vähän viimeisiään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti