tiistai 22. syyskuuta 2015

Kuinka vaikeaa voi olla ostaa kenkiä!

Tämä syksy on ollut kenkien suhteen kyllä harvinaisen epäonnista aikaa. Ensin ostin pienimmälle Pionin välikausikengät. Onnistuin löytämään kivat ja tukevat ja vielä alennuksella pienen värivirheen takia. Olin kengistä todella onnellinen ja tuntui, että nyt on yksi iso murhe vähemmän. Kaksi viikkoa myöhemmin yritän pukea näitä samaisia kenkiä lapselleni jalkaa ja totean, että eipä muuten mahdu enää. Ja voin kertoa, että otti päästä aika järjettömästi!
No onneksi sitten kaverin samanikäisellä oli pienempi jalka ja sain myytyä kengät vain pienellä tappiolla eteenpäin. Seuraavaksi oli sitten kumppareiden vuoro, sillä kyllähän syksyllä sellaisetkin tarvitaan. Kiersin lähikaupungissa suunnilleen jokaisen kenkiä myyvän kaupan turhaan. Lopulta päädyin tilaamaan Lekmeriltä  Didriksonsin kumpparit kaikille kolmelle. Jee, pääsisin taas samistelemaan. JooJoon koossa ei ollut enää vihreitä, joten tilasin keltaiset. Kun sähköpostiin sitten kilahti ilmoitus toimituksen käsittelystä, oli siellä viesti, että yhdet tilaamistani kumppareista olivat päässeet loppumaan. Eipä saatu sitten JuuJuulle noita kenkiä, tilasin sitten saman hintaluokan Reiman kumpparit.


Mun vanhat nokialaiset vuodelta 1987

Mutta koska minä ja kengät ei nyt sitten vain suostu olemaan toimiva yhtälö, niin taas meni pienimpien kanssa pieleen! JustJust oli päiväkodissa kumpparit mukana ja hoitotädit totesivat, että eivät olleet saaneet kenkiä menemään jalkaan. Kokeilin itse kotona ja totesin saman. Minkä ihmeen kasvuspurtin tuon lapsen jalat ovat oikein ottaneet? Eli taas sitten myyntiin käyttämättömät kengät (jotka tosin olivat 1v kuvissa rekvisiittana).

1 kommentti:

  1. Kenkien osto ei oo koskaan helppoa! Mää oon aina yhtä hukassa ja myyjän armoilla!

    VastaaPoista