tiistai 8. syyskuuta 2015

Lähtikö syksy lapasesta?

Lähes jokainen pienten lasten vanhempi tietää sen stressin mikä pukkaa, kun vuodenaika vaihtuu ja tulee uusi KAUSI jota varten tarvitsee taas juuri sen kauden vaatteet. En puhu mistään muodin kausista, vaan VÄLIKAUDESTA. Ja talvikaudesta ja mitä näitä nyt on. JustJust saattaa satunnaisesti käydä jo nyt syksyllä päiväkodissa ja se tarkoittaa ihan erilaista varustautumista vaatteiden osalta, mitä ihan vain kotona ollessa. JooJoon ja JuuJuun vaatetilanteen tiesin olevan ihan hyvä ja tiesin myös, että sinne ja tuonne on jotain vaatetta tullut jemmattua odottamaan, että JustJust kasvaa. Olisi jotain JooJoon ja JuuJuun vanhaa sekä muutamia saatuja ja jokunen kirpparilöytö. Kun kaivoin kaikki 74-80 kokoiset vaatteet läjäksi lattialle, oli ensimmäinen reaktio lähinnä sellainen "OHO!". Tätä kampetta olikin sitten päässyt vähän kertymään. Ehtiiköhän nämä kaikki edes päälle?
No mitä sieltä läjästä sitten oikein löytyi? Ainakin kolme erilaista takki+housut-settiä: tuulipuku, fleece-puku ja "tietyömiesukkelipuku". Viimeisin on ostettu, kun JooJoo oli vauva ja ne pitävät oikein kivasti vettä ja ovat vuorelliset, eli menevät sinne lostakelille todella hyvin. Tuulipuku menee vaunuissa tai manducassa lämpimällä kelillä ja fleece-puku vähän kylmemmällä.
Pelkkiä takkeja löytyi neljä kappaletta. Pari siistimpää "kauppatakkia" ja pari fleece-takkia, joista toinen on ehkä enemmän välikerroksen takki.
Fleecehaalareita löytyi kaksi kappaletta. Reiman haalari oli kyllä todellinen löytö! Eräältä facebook-kirpparilta aivan uudenveroinen Reiman haalari parilla eurolla. Sininen Lovely Bearsin haalari taas on kaverilta lainassa.
Välikerrokseen löytyy vaatetta kolmessa eri koossa. Anopin JooJoolle kutomat paita ja housut menevät alkutalvesta, äitiyspakkauksen (?) haalari kylmemmillä ilmoilla ja kevätpuolella kirppislöytö Tutan haalari.

Ja päiväkotipäiviä varten ostin kirpparilta Name Itin softshell-haalarin. Pipoja ja hanskoja on myös iso pino odottamassa kylmeneviä ilmoja. Josko näillä pärjäisi? Kurahaalarit löytyy kyllä myös ja kenkiin palaan mahdollisesti myöhemmin. Olenko nyt unohtanut jotain?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti