tiistai 29. syyskuuta 2015

Onneni on olla...

Joku on ehkä huomannut tuonne sivupalkkiin ilmestyneen logon. Satua-blogi otti tässä syksyn kunniaksi tällaisen askeleen kohti jotain uutta. Olen usein miettinyt mihin suuntaan haluaisin tätä blogia lähteä viemään. Tai lähinnä, että haluanko panostaa tähän enemmän vai antaa koko homman olla. Nyt päätin valita sitten noista vaihtoehdoista ensimmäisen ja hain hetken mielijohteesta mukaan Onni Blogeihin. Ja oli kyllä sitten aika siisti fiilis, kun huomasin, että minut on huolittu mukaan.

Hetken aikaa piti kyllä miettiä, että mihin kategoriaan tämä blogi nyt sitten oikein kuuluu? Perhe? DIY? Koti ja sisustus? Lopulta totesin, että Lifestyle on kuitenkin ehkä lähimpänä sitä, mitä Satua edustaa.

Mikä sitten tulee muuttumaan? No ei varmaan suurimmaksi osaksi juuri mikään. Nyt vain on ihan toisella tavalla intoa ja motivaatiota panostaa tähän blogiin. Mitä se sitten ikinä tuleekaan tarkoittamaan. Mitä sinä toivoisit sen tarkoittavan? Sellainenkin muutos on, että Satua-blogin tekstejä voi Onni Blogien sivujen kautta jakaa suoraan SoMeen.  Onni Blogien joukosta löytyy paljon muitakin mielenkiintoisia eri kategorioiden blogeja ja niitä pääset seuraamaan Onni Blogien etusivun lisäksi Fecebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Onneni on olla Onni Bloggaaja.

1 kommentti: