keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Joulunvihaaja heltyi ja järjesti arvonnan

No en minä nyt oikeasti joulua vihaa. Mutta sitä jo syyskuussa alkavaa joululaulujen hoilaamista ja kauppojen krääsätulvaa kyllä. Yksi asia joulussa, mitä en todellakaan vihaa, ovat joulukortit. Niitä on kiva lähettää, ihan kiva tehdä ja tosi ihana saada. Joten päätinpä nyt sitten pistää pystyyn blogini ensimmäisen arvonnan. Jollekkin onnekkaalle lähtee 10 kappaletta itse tehtyjä joulukortteja.Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, mikä jouluvalmistelu on sinun suosikkisi?
Ylimääräisen arvan saat liittymällä lukijaksi ja toisen ylimääräisen tykkäämällä blogin Facebook-sivusta. (Muistahan kertoa kommentissa, jos olet mukana useammalla arvalla.)
Arvonta suoritetaan 12.11.2015

10 kommenttia:

 1. Jouluvalmisteluista ihan paras on ollut Tildan joulukalenterivaihtoon osallistuminen. Tänä vuonna tosin saatiin pystyyn vain adventtikalenteri neljällä luukulla. Toinen ehkä yhtä kova suosikki on jouluasetelman tekeminen. Ja kävin tykkäämässä sivuistakin. On muuten upea joulukortit :)

  VastaaPoista
 2. Parasta on se, kun saa laittaa joulukynttilät ikkunaan! Yhdet valot kyllä jo laitoin maljakkoon, koska on niin pimeetä. :-/ - Laura

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään ostaa ihmisille lahjoja ja paketoida ne kauniisti :) käyn aina hamstraamassa kenkälaatikoita kaupoista ja vuoraan ne joulupaperilla ja silkkipaperia päälle :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään ostaa ihmisille lahjoja ja paketoida ne kauniisti :) käyn aina hamstraamassa kenkälaatikoita kaupoista ja vuoraan ne joulupaperilla ja silkkipaperia päälle :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään ostaa ihmisille lahjoja ja paketoida ne kauniisti :) käyn aina hamstraamassa kenkälaatikoita kaupoista ja vuoraan ne joulupaperilla ja silkkipaperia päälle :)

  VastaaPoista
 6. Jouluvalot!!! Nämä korttitouhut on inhokki mut niitä on kiva saada ja siksipä pitää lähettääkin!

  VastaaPoista
 7. Jouluvalot!!! Nämä korttitouhut on inhokki mut niitä on kiva saada ja siksipä pitää lähettääkin!

  VastaaPoista
 8. Jouluvalot piristävin osa joulussa. Toki kuusen haku metästä ja koristelu tuo kunnon joulufiiliksen. -jonna k

  VastaaPoista