torstai 8. lokakuuta 2015

Muuttopuuhia

JustJust on ollut ehdottomasti poikatriomme huonoin nukkuja koko vauvavuotensa. Kun tulemme iltaisin nukkumaan, ihan selvästi pienen uni siitä häiriintyy ja aamullakin tuntuu heräävän hyvin herkästi. Päiväunetkin nukkuu parhaiten, kun saa olla ihan yksin ja rauhassa, joten on tullu hiljalleen ajankohtaiseksi suunnitella omaan huoneeseen siirtymistä. JustJust on saanut oman huoneen jo aikaisemmin leikkipaikaksi, mutta aikaisemmin sängyssä ovat majailleet pehmolelut.

Kuten kaikki meillä, tämäkin operaatio alkoi tekemällä jotain ihan muuta, kuin laittamalla patja sänkyyn. Nimittäin siinä vaiheessa, kun JooJoo sai uuden sängyn, sinne siirrettiin vain vanha patja. Vähän oli huono ratkaisu, koska jatkettavan sängyn patja oli aika paljon kapeampi ja vain 170cm pitkä, mutta kelpasi väliaikaisratkaisuksi.
Eli ensin ostettii JooJoolle uusi patja, sen jälkeen siirrettiin JooJoon vanha patja takaisin JooJoon vanhaan sänkyyn, joka siirrettiin JuuJuun huoneeseen. JuuJuun huoneesta siirrettiin sitten sänky 130cm patjan kanssa JustJust:n huoneeseen. JustJust:n kummitädiltä saatiin turvalaita, joten nyt on pienen miehen turvallista pyöriä unissaan.

Viime viikon ja tämän viikon on JustJust jo nukkunut päiväunet omassa huoneessaan ja hyvin on sujunut. Huomenna olisi sitten tarkoitus pistää pieni illallakin omaan huoneeseen unille ja hävittää pinnasänky. Että jos on sellaiselle tarvetta, niin tuo olisi myynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti