perjantai 6. marraskuuta 2015

Karvatassut esittelyssä

Meidän vanhalle kollille Smirrelle on koittanut vaikeat ajat pentujen myötä. Eilen Sindy ajoi Smirre raasun ruokakupilta kodinhoitohuoneen kaappiin. Toivottavasti tämä emokissan ylikierroksilla käyvä suojeluvietti vähän rauhoittuu pentujen kasvaessa. Etenkin, kun kaikille viidelle pennulle olisi tarkoitus löytää koti. Eli jos näistä ihanista karvapalloista joku valloittaa sydämesi, niin ota yhteyttä (lasiperhonen(at)hotmail.com). Pennut sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla.
Smirre raasu
Herra A. 
Porukan ainoa kolli on hyvin ihmisrakas tapaus ja viihtyy hyvin myös toisten kissojen kanssa. Tulee mielellään syliin ja uskaltautuu leikkimään jo 4kk ikäisen Stella-kissan kanssa. Homma on selvä, siihen asti painitaan tosissaan, että Herra A vinkaisee: silloin Stella perääntyy ja ottaa taas rauhallisemmin.
Herra A
Neiti B
Kissoista uteliain ja vauhdikkain on valkea Neiti B. Ainoa, joka on uskaltautunut kiipeämään jo sohvalle asti. Kiipeilee myös pyykkikoriin.
Neiti B
 Neiti C
 Hoitopennuista löytöhetkellä huonoimmassa kunnossa ollut Neiti C on edelleen näistä kolmesta pienin. Kuitenkaan ei alun heikompi kunto näytä enää hidastavan. Edelleen Neiti C viihtyy ruokakupilla vielä senkin jälkeen, kun muut pennut ovat painelleet muihin puuhiin. Neiti C:lle on tärkeää, että joku kaveri on aina lähettyvillä. Neiti C onkin oikeastaan ainoa viidestä pennusta, jota ei juuri näe yksin (paitsi siellä ruokakupilla)
Neiti C
 
Neiti C ja Neiti D
Neiti D
Neiti D:n kohdalla voi sanoa, että emosta ei oo epäilystäkään. Neiti D on aivan mini-painos Sindystä. Eli jos mietit, miltähän tämä pentu näyttää aikuisena, niin katso vain emoa. Neiti D on ehkä rauhallisin tästä viisikosta. Vaikka pentumaista kohellusta harrastaa tottakai, kuten kissanpentujen kuuluukin. 
Neiti D:tä ei kiinnostanut olla kuvattavana
 Neiti E
Pahnan pohjimmainen, nuorin viidestä on Neiti E. Tämä painava mötkylä muistuttaa väriltään pölypalloa, mutta on kyllä melkoisen suloinen ilmestys. Tykkää olla piilossa ja milloin mistäkin kurkistaa pieni pää. Hyvin ihmisrakas otus on kyllä tämäkin.
Neiti E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti