maanantai 28. joulukuuta 2015

Jouluhorros

Blogi on ollut nyt joulukuussa pienoisilla talviunilla. On ollut sen verran puuhaa ja touhua, että tietokoneen ääreen ei ole ehtinyt juurikaan istahtaa. Kännykkäsovellus ei myöskään halunnut toimia kanssani yhteistyössä, vaan valitti jotain virhettä joka kerta, kun yritin tekstiä julkaista. Facebook-sivulla on ollut vähän enemmän elämää ja Instagram on päivittynyt melko säännöllisesti.

Tänä vuonna pojat veivät päiväkotiin ja kouluun lumiukkosoppaa. Tämä sen takia, että havahduin torstai-iltana siihen tosiasiaan, että pojat ovat seuraavana päivänä viimeistä päivää hoidossa ennen joululomaa. JooJoo sai opettajan lisäksi viedä pussit luokkansa avustajalle, iltapäiväkerho-ohjaajalle sekä keittäjälle.


Juuri ennen joululomaa kävin tekemässä paikallisella alakoululla ja iltapäiväkerhossa kahden viikon mittaisen sijaisuuden. Pojat olivat pitkien päivien jälkeen melkoisen väsyneitä ja kun vielä syysflunssa alkoi kaataa vuorotellen porukkaa petiin, ei oikein mihinkään ylimääräiseen ollut virtaa. Juuri sopivasti aatonaattona sitten vanha ja uskollinen pyykkikoneemme sanoi poks. Kuten Sekalaista Sakkia-blogin Sankari jossain vaiheessa totesi, se on lapsiperheessä katastrofi. Onneksi asuu äiti lähellä, mutta pyykkien kuskaaminen kymmenen kilometrin päähän ei ole kovin kiva ratkaisu pidemmän päälle. Ei vaikka edellinen pyykkisatsi tulikin kotiin silitettynä ja valmiiksi käärittynä.  Saatiin kuitenkin joulu tännekkin huusholliin. Joulupukki toi isommille pojille läjän legoja ja niitä kasatessa onkin sitten mennyt useampi päivä.

2 kommenttia:

  1. Toisaalta sopivaan aikaan hajosi: nyt voi ostaa aleista uuden! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosin ei ollu alessa sellasta ku haluttiin. Ens viikolla saadaan uusi. Siihen asti pesulapalvelu nimeltä "Äiti" pelastaa meidät pulasta :D

      Poista