tiistai 19. tammikuuta 2016

LivBox tammikuu

Sain rekkakuskilta joululahjaksi LivBox-tilauksen puoleksi vuodeksi ja tammikuun tuotteita olen ehtinyt tässä jo hieman testailemaan. Minulle on tullut LivBoxit myös aikaisemmin ja silloin posti tunsi vielä maksikirjeet ja laatikot tulivat ihan tuonne omaan postilaatikkoon. Nyt täytyy käydä boxi noutamassa. Onneksi on tuo smartpost, että ei aivan paikallisen "joskus auki"-asiamiespostin varassa tarvitse olla.

Tämän boxin sisältö oli kyllä oikein mieluinen ja kaikki tuotteet tulevat kyllä aika varmasti käyttöön. Seerumit ovat itselleni aika uusi tuttavuus. Tämä pikkupurkki tulee varmaan kokeilumielessä käytettyä, mutta tuskin sen enempää tulee itselle ostettua. SB12 on ollut käytössä joskus muutenkin. Floradix assosioutuu JooJoon raskausaikaan jolloin sen avulla yritin saada surkealla tasolla roikkuvaa hemoglobiinia nousemaan. Ja kyllä se nousikin, mutta edelleen pelkkä ajatus tuon juomisesta puistattaa.

Lumenen silmänrajaustussin kohdalla mietin ensin, et "Hö. Mulla on jo tällainen". Kaivoin sitten meikkilaatikkoa ja se edellinen olikin Maybelinen.
Tuohon Maybelinen tussiin en ole ollut mitenkään kovin ihastunut. Kokeilin nyt testimielessä kuitenkin rajata toisen silmän toisella ja toisen toisella kynällä. Siitä ei tosin ole kuvaa tarjolla. Lumenen tussi oli kapeampi kärjeltä ja ainakin omaan käteen se sopi paremmin. Lumenen tussi ei myöskään levinnyt niin pahasti, mitä tuo Maybelinen vastaava. Tummat rajaukset eivät vain kyllä kuulu omaan meikkiin kovin usein, eli voi jäädä muutamaan käyttökertaan.


Suosikit tästä boxista olivat pähkinät, kuorintavoide ja päänahkarasva. Herbinan kuorintavoide tuoksui miellyttävältä ja tuntui kivalta. Anydayn pähkinät olivat kyllä myös hyvin positiivinen yllätys. Koko pussi meni ihan huomaamatta ja kelpasivat ensin hyvin skeptisesti suhtautuvalle rekkakuskillekkin. Mutta se ehdoton ykköstuote oli tässä pakkauksessa kyllä ehdottomasti tuo hiuspohjan tehokosteuttaja! Talvet ovat ihan tuskaa kun ihon kuivuminen iskee myös päähän. Hiuspohja kutisee ja kiristää koko ajan. Tämä tehokosteuttaja helpotti oloa ihan välittömästi. Tämä on kyllä tuote jota saatan hyvinkin ostaa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti