lauantai 23. tammikuuta 2016

Minun onneni on jossain muualla

Kerroin viime viikolla tästä blogi-harrastuksestani. Vielä silloin hehkutin kuulumistani Onni Blogit-portaaliin ja yhteisöön. Nyt kuitenkin kävi niin, että homma tyssäs kuin kananlento. Ihan niinkuin homma ei olisi ehtinyt päästä edes kunnolla alkuun ja vauhtiin. Suuria suunnitelmia kyllä oli ja paljon piti kevään aikana tapahtua. Kuitenkin nyt pari päivää sitten bloggaajille tuli tieto, että Onni Blogit lopettaa jo ensi viikon aikana. Onni Blogien kautta jaetut linkit eivät jatkossa enää toimi. Onnin nettisivut häviävät myös tammikuun aikana. En tiedä mitä tapahtuu Facebook-sivulle tai Instagramin ja Twitterin tileille. Missään näistä ei ole vielä näkynyt mitään infoa tulevasta, ei edes Onni Blogien lopettamisesta. Osa Onnilaisista jäi jatkamaan yhteisöpohjalta yhteisten juttujen kehittämistä, mutta jotenkin sen tyylinen toiminta ei tunnu tässä vaiheessa siltä mitä itse kaipaisin. Olo on aika ärsyyntynyt ja pettynyt, sillä odotin paljon. Mutta joskus asiat vain menee näin. Mitään suurta draamaa tuohon lopettamiseen ei liity, ylläpitäjiltä vain loppuivat resurssit homman pyörittämiseen. Tämä blogi jatkaa kuten tähänkin asti. Ainakin tuo hetken ajan portaalin jäsenenä oleminen antoi sitä uutta intoa tähän hommaan. Olen kuitenkin vähän oman tien kulkija joten ehkä nyt sitten sillä linjalla pysyn.

Instassa on taas tiedossa hiljaisuus, koska uusi hieno puhelimeni petti minut. Se kävi jo mutkan huollossa, mutta ongelma eikorjaantunut sillä. Sony lähtee siis takaisin huoltosetien hellään huomaan ja minä jatkan hermojen menettämistä Samsungin kanssa.

Hyvää kevään odotusta kaikille! Ensi viikolla esittelen taas yhden ompelutekeleeni!

2 kommenttia:

  1. Oho, sehän loppui lyhyeen! :( Harmillista, mutta eiköhän blogisi löydä paikkansa jostain muualta, yksin tai yhteisössä. Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Vähän tähdenlennoksi tuo kyllä jäi. Mut ainakin sai uutta intoa tähän hommaan :)

    VastaaPoista