keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Talvikamppeet pulkassa

Lapsiperheen arki on yhtä hankintakarusellia. Aina kun on yhden vuodenajan kamppeet kassassa, saa ruveta suunnittelemaan jo seuraavaa. Nyt on viimein hommattuna kaikki tämän talven tamineet! Lämpimät vaatteet joka mukulalle sekä ne talviurheiluvälineet! Onneksi voi kierrättää ja JustJust parka saa aina isoveljien vanhat rämät. Raasu.


JooJoon kanssa ollaan kuitenkin oltu niin laiskoja, että ensimmäiset sukset on hankittu vasta viime talvena ja luistimet toissatalvena. Tai kyllähän me viime talvena JuuJuulle luistimet ostettiin, mutta oli niin lämmin talvi, ettei ehditty jäälle yhtään kertaa. Tänä vuonna piti siis hankkia molemmille sekä sukset, että luistimet. Tänäkin vuonna tutkailimme useamman paikan suksivalikoimaan ja päädyimme ihan samaan, kuin viimekin vuonna. Intersportista löytyi lompakolle sopivaan hintaan kaikki ja kun palvelu on vielä niin loistavaa joka kerta, ei taida ensi talvena tarvita muualla edes käydä. Siellä aina joku joka ymmärtää ja tietää katsoo kasaan sopivan paketin ja itse tarvitsee vain jutella mukavia vieressä.

Talvivaatteista viime talvena ostetut onneksi sopivat. Senpä takia ajattelin kerrankin vähän pidemmälle ja hankin jo valmiiksi JooJoolle ensi talveksi takin ja housut PoPin alesta. Popin talvivaatteita meillä ei olekkaan ennen ollut, mutta olen kuullut niistä hyvää. Nyt saakin sitten ruveta jo miettimään lenkkareita, kumppareita ja muita kevät-juttuja sekä pistämään rahaa sivuun JooJoon uutta polkupyörää varten...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti