perjantai 15. tammikuuta 2016

Vapaa-aikanani minä kirjoitan blogia.

Ajattelin tänä vuonna kirjoittaa blogiini jonkunsortin "postaus sarjan" harrastuksistani. Esittelen näitä puuhailujani kerran kuussa, aina näin 15. päivä, otsikolla "Vapaa-aikanani minä...". Ja tottakai on luontevinta aloittaa tästä bloggaamisesta.

Esimmäisen blogin avasin jo 2009 Vuodatuksen puolelle. 2011 vuonna kuitenkin vuodatuksessa tapahtui jotain ja kaikki blogeihin ladatut kuvat katosivat! Ensimmäinen blogini LasiPerhosen kätten jälkiä keskittyi pääasiassa korttiaskarteluun. Kun vuodatuksen kuvat katosivat, muutin korttiblogini tänne bloggerin puolelle. Nykyään ihan järkyttävän laiskasti päivittyvä blogi on kuitenkin edelleen olemassa nimellä Käsiä ja löytyy osoitteesta: http://satupuuhailee.blogspot.fi/

2010 halusin kirjoitella blogiin muutakin, kuin vain korttipäivityksiä. Päätin pitää korttiblogin kuitenkin omana juttunaan ja asvasin LasiPerhonen katsoo maailmaa-blogin. 2011 tämä blogi kuitenkin koki melkoisen mullistuksen, kun JuuJuu syntyi. Tuli tarve kirjoittaa niistä alkuvaiheista. Lopulta elokuussa 2012 päätin siirtää tämänkin blogin tänne Bloggeriin ja niin syntyi Pieni Urhea Taistelijani-blogi. Blogi joka kertoo pienestä pojasta ja isosta sydänviasta. 2012 tuli jälleen tarve saada kirjotella myös mitä päähän pälkähtää ja syntyi tämä blogi.

Satua oli ensimmäinen nimi joka päähän pälkähti. Ensin se piti olla "kunnes keksin jotain muuta", mutta olen jotenkin kiintynyt tähän sanaleikkiin. Satua (minua), satua (tarinaa) vai Satu A.

Blogia selaamalla voi nähdä kuinka paljon (tai kuinka vähän) olen tässä hommassa kehittynyt. Edelleenkään en osaa oikein tätä blogia lokeroida, mutta lifestyle-blogi on varmaan kutakuinkin kuvaavin kategoria. Blogin kanssa oli joskus kesällä sellainen fiilis, että pitäisi joko ruveta vähän enemmän panostamaan tai sitten pistää koko homma telakalle. Kun silmiini sitten sattui tieto, että Onni Blogit-yhteisö hakee bloggaajia, päätin hetken mielijohteesta pistää hakemuksen menemään. Pääsin mukaan ja ei oo kyllä vielä hetkeäkään kaduttanut. Vielä en oikein tiedä mitä se "enemmän panostaminen" tulee sitten ihan käytännössä olemaan. Mitä haluaisitte sen olevan?

No ainakin se on tarkoittanut sitä, että blogilla on nyt Facebook-sivut, instagram-tili ja twitter-tili. Järjestin blogissa myös joulukuussa ensimmäisen arvonnan. Helmikuussa on ehkä tulossa sitten jo toinen arvonta.

Blogissa kuvaamiseen käytän pääasiassa Canon EOS 1100 kameraa. Välillä myös satunnaisesti kännykkää. Ja vielä joku päivä opettelen ihan oikeasti ottamaan kuvia.

Blogista löytyy myös Kirppari-välilehti, jonne olen päivittänyt esim. muutaman poikavauvan vaatepaketin.

Vapaa-aikanani minä kirjoitan enenevissä määrin blogia. Ensi kuussa voisin kertoa vähän siitä, mitä muuta kirjoitan vapaa-aikanani.
Kesällä 2013 oli tällainen tukka

2 kommenttia:

  1. Sullahan onkin pitkä blogi historia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikein itsekkään tajunnut, kuinka pitkä. Jotenkin on sellainen "jaa on tätä varmaan pari vuotta tullut pyöritettyä"-fiilis :D Joku vuosi vielä jaksan pitää jotkut synttärit :D

      Poista