perjantai 12. helmikuuta 2016

Onko ensin muna vai kana?

Blogin kirjoittaminen on päätynyt ongelmaan. Minulla on monta hommaa kesken, jotka vievät aikaa blogilta. Pitäisi tehdä projekteja valmiiksi. Mutta silloin blogi ei päivity. Mutta jos käytän iltoja blogin päivittämiseen, en saa valmiiksi hommia, mistä blogissa kertoa. Laitanpa siis tähän väliin vain vähän kuulumisia.

Tämä viikko onkin ollut vallan historiallinen tässä perheessä. Nimittäin Rekkakuski on saanut kokeilla miltä tuntuu olla osa-aikakoti-isä. Sain viime viikolla aika yllättävät puhelun. Minulle tarjottiin koko loppukevääksi osa-aikaisia töitä sieltä koululta, missä olin sijaistamassa ennen joulua. Tai oikeastaan sen alakoulun lisäksi lukujärjestyksestä löytyy myös yläkoulun tunteja. Jotenkin tuo, että käy muutaman tunnin töissä joka päivä, antaa virtaa koko päivälle ihan toisella tavalla.
Pojat innostuivat hiihtämisestä siinä määrin, että kelien vielä salliessa kävimme useamman kerran ladulla harjoittelemassa. JooJoolta homma alkaa jo sujua vallan mallikkaasti ja urheiluun vähintäänkin epäluuloisesti suhtautuva JuuJuu totesi, että "Kyllä tämä aina jalkapallon voittaa". Kun tuli nämä lämpimät kelit, ollaan sitten tehty pihalle lumiukkoja ja lumilinnaa.


Pari ompeluprojektia on nyt työn alla, liikuntaa olen saanut harrastettua jonku verran (sietääkin, sillä imetyksen loputtua kropassa tapahtui pullataikina-efekti) ja sainpas pistettyä eteenpäin tuota tuulikaapin remppaakin. Ehkä siitä saadaan tässä vielä jonkunlainen toimiva kokonaisuus. Samalla on jo suunnitteilla eteisen maalaaminen ja JooJoo valitsi jo väriksi siihen Tikkurilan Tunne Väri-värikartalta värin nimeltä Herkkusieni. Haettiin muutama muukin värilastu kotiin tarkemmin tutkittavaksi, mutta minä alan kyllä kallistua tuon Herkkusienen kannalle.

Arvontaan on vielä aikaa osallistua vajaan vuorokauden verran. Teidät vastauksia on ollut kyllä niin mukava lukea! Vielä taitaa pari vastausta siitä paristakymmenestä puuttua. Arvonnan kautta olen saanut blogiin myös muutaman uuden lukijan: olette lämpimästi tervetulleita seuraamaan meidän sakin kohellusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti