keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Helmikuun LivBox

Helmikuun LivBoxin esittely tulee nyt vähän myöhässä. Kun nämä eivät ole mitään yhteistyöjuttuja, niin voinkin kirjoitella näitä milloin siltä tuntuu. Tämän kertainen boxi ei säväyttänyt ollenkaan niin paljon, kuin edellinen. Tällä kertaa laatikko näytti tältä
Täytyy kyllä sanoa, että paras anti itselle oli tuo hammasharja. Niin ja ranskanpastillit tottakai. Suurin ongelman tämänkertaisissa tuotteissa oli haju. Richin shampoo on kivassa purkissa, mutta haisee pahalle. Tulee silti varmaan käyttöön. Doven kosteusvoiteessa oli niin voimakas tuoksu, että se jää ihan kokonaan käyttämättä. Yhden kerran kokeilin ja jopa mies totesi sen haisevan pahalle. Tuoksusta tulee mieleen joku hotellien saippua. Lahjoitan sen eteenpäin. Saman kohtalon kokee myös käsirasva, niitä kun on aika monta itsellä. Ja no hammastahna lähti rekkakuskin mukaan töihin, kun oli tuollainen sopivan pieni pakkaus.

Cutrinin hiusmönjän kanssa ei oikein päästy vielä sinuiksi. En ilmeisesti vain osaa sitä käyttää, kun kiiltävän ja helpostihallittavan lopputuloksen sijaan hiukset näyttivät lähinnä likaisilta. Lumenen yövoide oli oikein jees ja tulee kyllä käyttöön. Isadoran kynsilakat olivat ihan kivat, levittyvät helposti ja tulos on nätti. Väri ei ehkä ole sellainen, jonka itse valitsisin, eivätkä nämä geelilakat kyllä kestäneet käytössäni yhtään sen paremmin, kuin ihan tavalliset lakatkaan. Ei todellakaan sitä luvattua viikkoa, ensimmäiset palat irtoilivat jo kahdessa päivässä.

Kokonaisuutena ihan ok boxi. Odotan kuitenkin jo maaliskuun laatikkoa saapuvaksi, ilmeisesti se on joku bloggareiden suosikeista koottu juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti