torstai 31. maaliskuuta 2016

Tuulikaapin remppaa

Tuulikaapin remppaa on tehty jo melkoisen pitkään. Ensin koko homma alkoi sillä, että siirrettiin kaappi pois tilaa viemästä. Tämä tapahtui siis elokuussa 2014... Seuraavaksi tapahtui jotain edistystä, kun askartelin tuulikaappiin kenkätelineet. Olen tässä pikkuhiljaa ostellut valmiiksi koukkuja, kulmarautoja ja maalia. Myös tapetit revin seinistä jo alkuvuodesta, mutta vasta nyt sain homman tehtyä melkein loppuun asti. Melkein sen takia, että listat puuttuvat vielä. Niitä en osaa itse laittaa, joten ne tulevat sitten paikoilleen, kun saan siihen hommaan apua.
Lopputuloksesta tuli oikein kiva. Ja mikä tärkeintä, se on todella toimiva! Kaikelle on paikkansa. Repuille on naulakot, johon ne voi ripustaa edellisenä iltana odottamaan. Ja JooJoon reppu ei enää loju keskellä lattiaa. JuuJuun hanskat ja pipo eivät ole enää joka ainoa aamu hukassa, koska niitä ei tuoda enää tuulikaappia pidemmälle. Jokaisella pojalla on oma kori, minne pipot, hanskat, kaulurit, villasukat ja muut vastaavat riisutaan. Nyt ei myöskään tarvitse yrittää laittaa mitään henkariin, kun on koukkuja ja osa koukuista myös niin matalalla, että pojat ylettyvät ripustamaan niihin itse omat vaatteensa.


Maalit Rautiasta (värinä on Tikkurilan Laasti), korit ja hyllyt Halpa-Hallista, naulakon koukut Biltemasta ja reppukoukut Clas Ohlsonilta. Lankut oman pihan jätekasasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti