perjantai 11. maaliskuuta 2016

Vaatetehdas käynnissä

Blogin kanssa on ollut vähän teknisiä ongelmia (tietokone on kieltäytynyt tekemästä kanssani yhteistyötä), mutta nyt saan viimein uutta päivitystä tehtyä. Kun kone on ollut poissa pelistä, on ollut aikaa istuskella sen toisen koneen ääressä. Ompelukone on hyrissyt täällä useampana iltana ja tässä taas vähän tekeleitä.

JuuJuun hupparista jäi sen verran kivasti kangasta yli, että JustJust sai sitten myös hupparin. Tähän valitsin trikoo-kankaaksi PaaPiin omenan väristä työkone-kangasta.
Ja kun molemmilla veljillä oli uudet hupparit, halusi JooJoo tietenkin myös itselleen hupparin. Yhdessä sitten istuimme koneen ääreen ja otimme auki PaaPiin sivut ja JooJoo sai itse valita mieleisensä kankaan. Tilaukseen lähti sitten metsänvihreää korppi-kangasta. Taskua ja huppua varten omista varastoista löytyikin sitten samalla kuosilla trikoota.

Tätäkin kangasta oli sitten sen verran,että JustJust sai toisen hupparin. Näiden kahden hupparin kohdalla onnistuin tekemään kyllä melkein kaikki mahdolliset virheet mitä vain ikinä voi mieleen tulla. Hupun reunat sain näyttämään tältä:

En oikein sitten keksinyt muuta, kuin otta sakset käteen ja vetästä huppujen reunaan resorit. Mutta koska mustaa resoria oli paitoihin tulossa muutenkin, sopi se tuohon hupun reunaan ihan kivasti.
Oli aika nopeaa tehdä kaksi hupparia "sarjatyönä". Senpä takia muutama seuraava juttu onkin tulossa vähän samanlaisella sarjatyömeiningillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti