sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Vapaa-aikanani minä yritän liikkua

Meinasi ihan unohtua tältä kuulta tämä vapaa-aikaan liittyvä postaus. Tässä se nyt tulee, viisi päivää myöhässä, olkaa hyvät.

En ole koskaan ollut mikään liikkuja-tyyppi. Liekö jotain kolmenkympin kriisiä, että jotenkin sitä on herännyt siihen tosiasiaan, että jos aikoo voida hyvin on pakko myös liikkua. Olen tänne aikaisemmin kirjoitellut kuntokuuristani, jolle kuuluu tällä hetkellä niin huonoa, että ette kuule siitä nyt mitään.

Millaista liikuntaa sitten harrastan? Käyn melko säännöllisesti melkein joka viikko salilla. Siellä on ollut kiva huomata jonkinlaista pientä edistymistä. Tammikuussa pääsin jo tavoitteeseeni ja sain kuukaudelle 15 tuntia liikuntaa. Helmikuussa jäätiin vähän vajaaksi ja nyt maaliskuussa ihan säälittäville tuntimäärille. Syy siihen on pitkälti se, että Rekkakuski aloitti taas työt ja omaa aikaa on vähemmän. Myös alkanut harjoittelu ja pidemmät päivät meinaavat viedä vähän voimia ja aikaa kutakuinkin kaikelta. Tänäkin viikonloppuna valitsin remppahommat liikkumisen sijaan.

Salilla käymisen lisäksi käyn uimassa, aina kun vain Rekkakuski sattuu olemaan arki-iltana kotona. Uiminen on jotenkin mulle sellainen oma laji. En ole siinä ollenkaan hyvä, uintityylinikin on ihan ihme sekoitus "oikeita" tyylejä. Mutta eteenpäin pääsee ja tällä hetkellä 45min riittää kilometrin matkalle.

Sitten koitan välillä käydä lenkillä. Joko jonkun kaverin kanssa tai lasten kanssa tai yksin. Kohta on taas tiet sulat ja voidaan ruveta poikien kanssa pyöräilemään. Jos vain jotenkin keksisin, miten peräpyörän lisäksi saisi vielä istuimen köytettyä samaan systeemiin, voisi pyörillä edetä koko kakarakatraan kanssa. JuuJuu kun ei jaksa vielä oikein kovaa polkea yksikseen.

Jospa sitä taas huhtikuussa tsemppaisi tällä saralla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti