maanantai 13. kesäkuuta 2016

Paitoja

Näistä paidoista vilahti kuvaa jo instagramin puolella (joka muuten päivittyy melkoisen paljon tiuhempaan, kuin tämä blogi ja josta pääsee tänne blogiin päätyviä juttuja katsomaan jo päiviä tai viikkoja ennen tätä). Päätin kokeilla Noshin kaava-osastolta tällä kertaa paidan kaavaa. Kankaat annoin poikien valita itse kangaspinosta. Joojoon valinta oli selvä ja tiikeriä piti saada.
Kauluksen kanssa sain värkätä ihan tosissaan, kun onnistuin sen mokaamaan pariinkin kertaan. Kaavoissa ollut kaulus-kaistale oli liian pitkä ja jäi lörpöttämään. (Kauluksen kangas on muuten PaaPiin korppia, jota jäi aikaisemmin tekemistäni huppareista yli.) Lopulta sain kauluksesta ihan kelvollisen.
JuuJuu valitsi itselleen PaaPiin työkoneita. Mutta kun ei oikein osannut päättää kumpaa väriä, sanoin sitten, että voi ottaa vaikka molempia. JustJust parka kun ei vielä osaa oikein omia mietteitään kertoa, sai sitten tyytyä jämäpaloihin.
Mikä lie ajatuskatkos tullut tuota JustJustin paitaa tehdessä, kun sille tuli pituutta melkein saman verran, kuin JuuJuun paidalle. Eipä jää ainakaan tuolla pitkäselkäisellä vipeltäjällä nyt selkä paljaaksi, vaikka pituutensa puolesta tuo paita menisi melkein tunikana... Seuraavaksi olisi sitten tarkoitus tehdä JuuJuulle tiikeripaita Noshin aquan värisestä tiikeri-trikoosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti