maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kesän ompeluksia

Minun Facebook-seinäni täyttyy nykyään lähes pelkästään eri ryhmien viesteistä. Yksi ryhmä, mistä tasaisesti nousee kuvia esille, on Kangashamsterit. Tähän mennessä olen kyseisestä ryhmästä hamstrannut itselleni ihanan origami lintu-trikoon, sekä sellaiset kolmisen kiloa tilkkuja. Ensimmäinen tämänkertaisista ompeluksista ei kuitenkaan ole kummastakaan näistä, vaan jo aikaisemmin Noshin kilopussista tulleesta sulka-trikoosta.

En ole suuremmin tuolle sulka-kuosille lämmennyt, mutta nyt kun tuota kangasta pyörittelin, iski jonkun sortin hurahdus. Se on vain niin kertakaikkisen ihanan tuntuista! Vähän olen nyt koittanyt metsästää itselleni leggareita kysesestä kankaasta. Mutta niiden löytymistä odotellessa sai JustJust uudet leggarit. Toimivat mielestäni ihan hyvin pienellä pojalla tällaisella kelillä, siinä missä tytölläkin.
Resoreiksi valitsin aikaisemmin mainitusta tilkkupussista löytyneen tiipii-trikoon. Kävi vain pikkuinen moka ompelemisessa ja vyötärön kangas pyörähti ylösalaisin. Menee inkkareilla veri päähän. Innostuin tästä kuosista nyt sen verran, että ostin Noshin kirppikseltä saman kuosin bodyn. Tosin sitten huomasin, että yhdessä body ja leggarit näyttävät ihan pyjamalta.
Loppuviikosta tulossa, mitä siitä origami lintu-kankaasta tuli, sekä vielä yksi tilkkupussin ompelus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti