keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kolmannet Hide-hupparit

Kesällä Noshilta ilmestyi jälleen uusia kankaita ja siinä sitten selatessa iski jotenkin todella kovaa turkoosi joustocollege! Tuli sellainen "Tuota on pakko saada!"-fiilis. Tilin saldo ei kuitenkaan näyttänyt kovin lupaavalta, joten jäin sitten vain harmittelemaan, kuinka kiva huppari JooJoolle olisi tullut tuosta turkoosista joustocollegesta yhdistettynä koivu-toffee trikooseen. Koko päivän tätä harmittelin. Iltapäivällä tapahtui kuitenkin jotain todella yllättävää. Postilaatikosta nimittäin löytyi oudon näköinen kirjekuori. Tämä kuori piti sisällään Noshin lahjakortin! Eräs ystäväni oli päättänyt minua tällaisella ihanuudella vanhenemiseni johdosta muistaa. Ei olisi ehkä mitenkään voinut olla paremmin ajoitettu!

Tällä kertaa en onnistunut tässä kaavojen asettelussa ihan niin hyvin, kuin aikaisemmin, mutta pienellä lisäpalalla sain kuitenkin tälläkin kertaa myös 86/92 kokoisen hupparin tehtyä alkuperäisen 122/128 kokoisen hupparin lisäksi.
Saa JooJoo ja JustJust samistella oikein tosissaan, kun satuin heräteostoksena hankkimaan JustJustin kaappiin ihan samanlaiset Hero, jotka jo JooJoon kaapista löytyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti