keskiviikko 3. elokuuta 2016

Sorapiha, valitsen sinut!

Harvoin olen kovin innoissani mistään uusista ilmiöistä, mutta jostain syystä Pokemon Go kuulosti heti jotenkin todella kiehtovalta jutulta. Pitihän tuo ladata sitten itselle myöskin. Parin kokeilukerran jälkeen esittelin pelin myös lapsille ja nehän innostuivat todenteolla. Ehdittiin ekan viikon aikana käydä varmaan kolme kertaa "pokemonkävelyllä". Ja täytyy sanoa, että hienosti myös JuuJuu jakso vetästä 2,5 km kävelylenkin!
Samalla kun metsästettiin pokemoneja tuli haettua myös geokätkö sekä toisella reissulla poimittua pakasterasiallinen mustikoita. Että ei nämä mitenkään toisiaan poissulkevia harrastuksia ole. Oikeastaan ärsyttää ihan sairaasti se sellainen mutina siitä, kuinka porukka pitäisi saada pois Pokemonin kimpusta poimimaan mustikoita. Siis mitä ihmettä? Ne lapset, jotka raahataan sinne metsään hyttysten syötäväksi poimureiden kanssa, raaahataan sinne pokemonista huolimatta. Ja ne joiden aika menee pelaamiseen pelaavat sitten peppu kiinni penkissä ja nenä kiinni ruudussa kotona, jos eivät ole tapaamassa ihmisiä ja liikkumassa Pokemon Go:n parissa.

Meidän pelaaminen kyllä loppui sitten aika lyhyeen. Pojilla oli vähän huono päivä ja koitin piristää niitä lupaamalla, että voidaan mennä kauppaan naapurikuntaan ja etsiä samalla Pokemoneja. Jätettiin auto vanhempieni pihalle ja käveltiin kauppaan. Saatiin napattua muutama Pokemon ja kun oli kaunis ilma, ostin meille jäätelöt. Vanhempieni pihalle kun päästiin, oli JustJust ehtinyt syödä oman jäätelönsä jo paperiin asti. Nostin puhelimen auton katolle ja menin auttamaan. Lähdin viemään roskia roskapönttöön ja kun kävelin takas autolle, näen kuinka puhelin alkaa hitaasti valua auton kattoa. Rekkakuski naureli, että tapahtuiko tässä sellainen animaatioelokuvien hidastussyöksy "EEEEEEEIIIIIIIIIIIII"-huudon kanssa. No lähelle, sillä missasin puhelimen noin kymmenellä sentillä. Kuulin jo äänestä, että nyt tuli pahaa jälkeä. Ja kun nostin puhelimen soralta tajusin, että se oli meidän Pokemon-jahti hetkeksi sitten tässä. (Ja siitä syystä blogissa on hiljaista,kun ei ole kuin luokattoman huonoja kuvia tarjolla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti