lauantai 28. kesäkuuta 2014

Valmistautumista vauvaan: pinnasängyn reunapehmuste

Joonan ja Juuson ollessa vauvoja, meillä oli pinnasängyssä kaverilta saatu reunapehmuste.
Kuten kuvasta näkyy, sen kanssa oli pieniä istuvuusongelmia. Pinnasänkymme on nimittäin aika vanha ja huomattavasti näitä nykyisiä pienempi. Normaalit reunapehmusteet ovat siis järjestään liian suuria. Tuon kuvan pehmusteen olen myös jossain vaiheessa hävittänyt.

Katselin sitten netistä uutta. Etenkin tämä Färg&formin ihana  Moln-pehmuste miellytti silmää kovasti. Mutta hinta ei oikein miellyttänyt työttömän kukkaroa ja tuonkin kanssa olisi ollut edessä tuo sama ongelma, että se olisi ollut liian iso. Päädyin sitten sellaiseen ratkaisuun, että teenpä ja tuunaanpa itse. Porukat pyörähtivät keväällä Ikeassa ja pyysin tuomaan sieltä Kompisar-laitapehmusteen. Kun sitten rakenneultrassa, kävin samalla pyörähtämässä Eurokankaassa ja ostin jo nämä aikaisemmin esittelemäni tähtikankaat.
Koska en osannut valita vihreän ja beigen väliltä, otin molemmat. Viime viikolla sain sitten viimein aikaiseksi aloittaa ompelutyön. Ensin lyhensin Kompisar-pehmusteen tähän pinnikseen sopivaksi.
 Ja sitten vain ompelin kankaista pussin, jonka sisään pujotin tuon pehmusteen. Ensin ajattelin tehdä uudet narut sitomista varten, mutta lopulta päädyin ompelemaan vain napinlävet ja käyttämään tuon valmiin pehmusteen naruja.
Lopuksi tein vielä pienen tyynyn jämäkankaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti